Naar Waag gaan is leuk. Naar Waag gaan met een ETENBIJ-kaart is nog een tikje leuker. Verras je vriend, vriendin, moeder, baas, heimelijke liefde, buren, personal coach, dochter, studievriend, pokemon partners of danspartner met deze cadeaukaart.

De ETENBIJ-kaart kan worden opgewaardeerd met een willekeurig bedrag, met een minimum van 10 euro.Met deze kaart kunt u bij alle deelnemende restaurants van ETENBIJ afrekenen. Tevens is de kaart gemakkelijk op te laden bij deelnemende restaurants. Vraag een medewerker ter plekke voor meer informatie.

De cadeaukaart kan bij Waag worden opgehaald of bestel hem hier

Etenbij.nl

ETENBIJ.NL is een gezamenlijk initiatief van restaurants die garant staan voor goed en gezellig uit eten in Nederland. De restaurants van ETENBIJ richten zich zowel op de particuliere als op de zakelijke markt. Alle restaurants lenen zich uitstekend voor een sfeervol diner, borrel of lunch. Naast lekker eten en drinken spelen gastvrijheid en beleving in deze horecagelegenheden een belangrijke rol. Enkele locaties beschikken tevens over een ruime zaalcapaciteit waardoor er volop mogelijkheden zijn voor feesten en partijen! Daarnaast biedt een tal van locaties ook zakelijk diverse mogelijkheden. Hierbij valt te denken aan een vergadering, productpresentatie, hei-sessies of workshop.

Meer dan 10 kaarten nodig?

Indien u interesse hebt in een groot aantal (meer dan 10) ETENBIJ kaarten dan kunt u contact opnemen met onze salesafdeling die te bereiken zijn via info@etenbij.nl