Decemberactie – speelgoed gezocht

Steun De Stichting Jeugd en Welzijn in Leiden en doneer voor 1 januari jouw speelgoed bij WAAG! In ruil voor het speelgoed ontvang je van ons een gratis kop koffie of thee

Elk kind verdient een cadeau

Decembermaand cadeautjesmaand, maar niet voor ieder kind. Voor een kind uit een gezin met een beperkt budget is een cadeau met de verjaardag of een cadeau met de feestdagen niet vanzelfsprekend, laat staan zomaar iets tussendoor. De Stichting Jeugd en Welzijn biedt uitkomst, ook voor de rest van het jaar.

Wat is de visie van De Stichting Jeugd en Welzijn?

De stichting is ontstaan in 2014. Vijf moeders uit Leiden kwamen tot de conclusie dat ondanks de welvaart in Nederland er nog steeds zoveel kinderen achterblijven bij een schoolreisje, vanwege de eigen bijdrage.  Kinderen die zonder ontbijt naar school gaan, nooit eens op vakantie gaan of geen feestdagen vieren.

Door hen activiteiten aan te bieden, hopen we een duurzame herinnering met hen te creëren. Een herinnering waaraan zij nog jaren met plezier aan terug kunnen denken. Hoewel we hen geen zorgeloze jeugd kunnen bieden, kan dit kleine stukje toch iets moois toevoegen.

Daarnaast laten we hen meedoen aan de; Pay it forward projecten. Met deze projecten helpen de kinderen ons activiteiten organiseren voor de (eenzame) ouderen, op deze manier doen de kinderen iets terug voor de maatschappij. Hiermee hopen wij hen ook bewust te maken van het feit dat wanneer we elkaar een beetje helpen, de wereld een stuk mooier is!

Lees hier meer over De Stichting Jeugd en Welzijn.

Decemberactie: Speelgoed of geld doneren

Help De Stichting Jeugd en Welzijn in Leiden en doneer voor 1 januari jouw speelgoed bij WAAG! In ruil voor het speelgoed ontvang je van ons een gratis kop koffie of thee

Mocht er in huis geen geschikt speelgoed zijn om te doneren dan is het tevens mogelijk een bedrag te doneren.

Met dit geld kan de Stichting Jeugd en Welzijn kinderen in een lastige (financiele) thuis situatie, ontspannende activiteiten aanbieden of hen mee nemen op een vakantie kamp.

Geen geschikt speelgoed in huis? Geld doneren kan ook! Dit kan al vanaf € 2,-.

Geld doneren kan hier:Inzamelen speelgoed van 6 t/m 31 december 2017.
Speelgoed graag schoon, compleet en in goede staat.