Waag heeft verschillende ruimtes die van iedere bijeenkomst iets bijzonders maakt. Lunchen, brunchen, borrelen, dineren alles krijgt net dat beetje extra in deze prachtige locatie vol historie. Over de uitgebreide mogelijkheden voor lunch, borrel en diner kunnen we kort zijn. Die zijn in uitstekende handen want Waag is nu eenmaal Waag. 

Waag Boven

Waag Boven is de geschikte locatie wanneer het gaat om een vergadering, seminar, training, productpresentatie of bijeenkomst. De ruime karakteristieke vergaderruimte op deze unieke monumentale locatie, draagt positief bij tot het succes van uw meeting. Heb je vragen of waag je een vrijblijvende offerte, neem dan gerust contact met ons op voor meer informatie.  Of kijk op onze pagina over Waag Boven met daarin alle informatie over zaalverhuur.

Onderstaande arrangementen zijn op basis van de huidige menukaart. Onze menukaart wisselt 2 keer per jaar. Heb je vragen of waag je een vrijblijvende offerte te ontvangen, neem dan gerust contact met ons op voor meer informatie.

Je bent ook van harte welkom voor een rondleiding en gesprek in Waag Leiden

Waag een groepslunch

Wij bieden groepen vanaf 10 personen een beperkte keuze van de kaart aan. U kiest zelf 5 lunchgerechten van de lunchkaart en wij maken hier een mooi menukaartje van (exclusief uitsmijter) waaruit uw gasten tijdens de lunch kunnen kiezen.

Waag een groepsdiner

Wij bieden groepen vanaf 15 personen een groepsmenu aan. Dit om een langere wachttijd voor jullie en onze andere gasten te voorkomen. Uiteraard is het ook mogelijk zelf een menu samen te stellen. De daadwerkelijke prijs wordt dan gerekend.

English Group menu