Huis van Sinterklaas

Breng van 26 november t/ 4 december een bezoek aan het huis van Sinterklaas. Waag is al jaren het vast logeeradres voor Sint en zijn Pieten.

Sint Waagt een logeerpartij

Sinterklaas is vanaf zondag 26 november weer in Nederland.

Uiteraard logeert hij zoals ieder jaar met zijn pieten in Waag t/m 4 december. Daarna gaat hij de daken op en huizen langs met zakken vol cadeautjes.

Waag is van 26 november t/m 4 december helemaal omgetoverd door professionele etaleur Pieten om het voor de Sint en pieten een prettig logeeradres te zijn.
De deuren van het huis van Sinterklaas zijn dagelijks van 12.00 tot 17.00 uur geopend voor publiek en de toegang is gratis voor iedereen!
Daarnaast zijn er vele activiteiten voor kinderen: van knutselen in de knutselkamer tot klimmen op het oefendak of dansen op Sinterklaasmuziek.

En het allerleukste… haal in het Huis van Sinterklaas je pietendiploma! Iedereen is welkom om de Sint en Pieten een bezoekje te brengen.

Voor meer informatie over het Huis van Sinterklaas kunt u contact opnemen met het Centrummanagement Leiden

Lunch, borrel of diner

Restaurant Waag is tijdens het huis van Sinterklaas gewoon geopend voor een hapje en drankje. Alleen zijn wij qua zitplaatsen beperkt tot de serre en een klein gedeelte van het restaurant.

Reserveer hier een tafel voor lunch en/of diner tijdens het Huis van Sinterklaas.