Reserveren Waag Leiden

Wil je lekker eten en verzekerd zijn van een tafel bij Waag Leiden? Gebruik dan onze reserveringstool. Vergeet niet te vermelden of iemand van je gezelschap een allergie heeft waar we rekening mee mogen houden. Na het reserveren ontvang je een email en sms ter bevestiging en als reminder van je reservering.

Reserveren bijzonderheden

Het is helaas niet mogelijk om een tafel te reserveren op het terras. Als er een plekje vrij is op ons terras kun je daar plaats nemen.

Op zaterdag nemen wij geen lunchreserveringen aan.

Contact Waag Leiden

Met specifieke vragen kun je ons restaurant telefonisch bereiken via 071 740 03 00 of per mail via info@waagleiden.nl

 

Graag willen wij u op de hoogste stellen dat  Waag tijdens de kerstdagen een aangepast menu hanteert. Ons kerstmenu is als volgt:

Kerstavond

– tot 16:00 uur kunt u a la carte lunch bestellen.
– vanaf 16:00 uur serveren wij ons kerstmenu in twee zittingen. De eerste zitting is vanaf 16:00 uur en de tweede is vanaf 20:00 uur.

Eerste en tweede Kerstdag
– van 11:00 uur tot 13:30 uur kerstbrunch met live cooking
– van 13:00 uur tot 16:00 uur serveren wij de lunch zoals u dat gewend bent.
– vanaf 16:00 uur serveren wij ons kerstmenu in twee zittingen. De eerste zitting is vanaf 16:00 uur en de tweede is vanaf 20:00 uur.

Gedurende de kerstdagen serveren wij alleen ons kerstmenu tijdens het diner. Hiervoor dient u te reserveren. Stel ons gerust op de hoogte van uw allergieën en/of dieetwensen zodat wij hier rekening mee kunnen houden.

Ons kerstmenu kunt u vinden op onze site. Voor verdere informatie kunt u mailen naar info@waagleiden.nl

Online reserveren

Reserveer je lunch of diner via onderstaande datumprikker. Wij sturen je zowel een email bevestiging als een SMS-je ter herinnering van je reservering. Tot ziens bij Waag!