Speelgoedbank actie Waag Leiden

Doneer de gehele maand december speelgoed onder de kerstboom voor de lokale speelgoedbank Leiden en krijg een heerlijk kopje koffie of thee.

Elk kind verdient een cadeautje

Decembermaand is dé cadeautjesmaand, maar niet voor ieder kind. Voor een kind uit een gezin met een klein budget is een cadeau met de verjaardag of een cadeau met de feestdagen niet vanzelfsprekend, laat staan zomaar iets tussendoor. Speelgoedbank-Leiden en stichting Help ons Helpen bieden uitkomst, ook voor de rest van het jaar. Van spelen worden kinderen blij en speelgoed kan ook nog eens bijdragen aan de ontwikkeling van het kind! Dat gun je toch ieder kind?

Waag Leiden doneert speelgoed

Om de kinderen uit deze gezinnen in Leiden en omgeving een leuk cadeautje te bezorgen staat er in Waag een grote Kerstboom. De medewerkers van Waag roepen hun gasten op speelgoed onder de boom te leggen. Het is wel belangrijk dat dit speelgoed bruikbaar, schoon en compleet is. Al het speelgoed is welkom (m.u.v. speelgoedwapens). In ruil daarvoor biedt Waag je een heerlijk kopje koffie of thee aan! Eind januari doneert Waag al het ingeleverde speelgoed aan Speelgoedbank-Leiden en stichting Help ons Helpen.

Wat doet Speelgoedbank-Leiden en stichting Help ons Helpen?

Stichting Speelgoedbank-Leiden en stichting Help ons Helpen verstrekken goed, bruikbaar en soms nieuw speelgoed aan kinderen van 0 tot en met 12 jaar in Leiden, waarvan de ouders of verzorgers tijdelijk van het laagste inkomen in de maatschappij leven. Iedere maand kunnen twee stuks speelgoed en een boek worden uitgezocht. Het speelgoed mogen de kinderen houden.

Aarzel niet en kom langs om een cadeautje onder de kerstboom bij Waag te leggen. Het speelgoed kan gedoneerd worden van 7 t/m 30 december. Zo zorgen wij er voor dat ieder kind kan spelen!