Drink Vedett en maak kans op een stedentrip

Welke stad staat er op dit moment bovenaan jouw lijstje? Kerst shoppen in Maastricht, een Bossche bol in Den Bosch of dwalen door pittoreske straatjes in Antwerpen?
Gratis op stedentrip dat wil iedereen wel, maar jij kunt nu samen met 1 vriend(in) kans maken op een gratis stedentrip, inclusief ontbijt en 3-gangendiner.

Hoe maak je kans?

Bestel een Vedett en ontvang een persoonlijk lot met unieke code.
Log in op vedett-actie.nl en vul hier je unieke actie code in en wie weet drink jij straks een Vedett in Maastricht, Brugge of….

Vedett-Actie.nl is een initiatief van Debuut BV in samenwerking met Vedett, Apollo hotels & Hotelspecials.nl

Vedett
Vedett is een blond premiumbier met 5,2% alcoholgehalte. Dit Belgisch bier wordt net als Duvel en Maredsous gebrouwen in de brouwerij Duvel Moortgat.

Apollo Hotels
Apollo hotel is een keten van kwaliteitshotels in Nederland. Zij doen er alles aan om de gast zeker nog eens terug te laten komen: You’ll be back.  Apollo Hotels staat garant voor de mooiste momenten in de mooiste steden van Nederland.

Hotelspecials.nl
Als je regelmatig er even tussenuit wilt, wil je weten wat er te koop is. Want hoe meer voordeel je weet te pakken, hoe vaker je weg kunt. Hotelspecials.nl bied je daarom een groot aanbod van steeds weer nieuwe hoteldeals waar je lekker in kunt grasduinen. Laat je op de website inspireren door wisselende thema’s en leuke specials. Geen bla bla en kleine lettertjes maar snel een helder en aantrekkelijk aanbod. Met de leukste plekken in en om Nederland, dus goed bereikbaar en betaalbaar. Op die manier kun je veel vaker lekker weg.

VedettApollo Hotel  Hotelspecials